Victor Schmidt Austria Mozartkugeln Mozartovy kuličky 297 g
polovina kuličky skrývá marcipán z čerstvých pistácií, ve druhé je marcipán mandlový
Kód: | 1705457 |
EAN: | 9001508084920 |
Výrobce: | Josef Manner & Comp. AG. |
Značka: | Victora Schmidt Austria (web) |
Druh: | mléčná čokoláda |
Kulička zabalená ve zlatém Staniolu s obrázkem Wolfganga Amadea Mozarta.
- Polovina kuličky skrývá marcipán z čerstvých Pistácií, ve druhé je marcipán mandlový.
- Kulička je přelita nejdříve vrstvou mléčné Čokolády, poté vrstvou hořké Čokolády.
18 úžasných kompozicí z marcipánu, jemného nugátu a tmavé Čokolády. Ideální balení jako malý dárek nebo když dostanete opravdu velkou chuť na něco vyjímečného. Alergici pozor! Obsahuje Mandle, lískové oříšky, Mléko, soju.
- Kulička zabalená ve zlatém Staniolu s obrázkem Wolfganga Amadea Mozarta.
- Lískooříškový nugát je obalen dvěma druhy marcipánu.
- Jedna polovina kuličky skrývá marcipán z čerstvých Pistácií, ve druhé je marcipán mandlový.
- Celá kulička je přelita nejdříve vrstvou mléčné Čokolády, poté vrstvou hořké Čokolády.
Fakta:
Název Mozartkugeln cukrovinka dostala na počest W. A. Mozarta po jeho smrti v roce 1791.V roce 1905 získaly Mozartovy koule zlatou medaili na veletrhu v Paříži a postupně si začaly dobývat svět. Dodnes se vyrábějí ve slavné cukrárně Paula Fůrsta v Salzburku tradiční cestou, tedy ručně.
cukr, Kakaová hmota, Mandle, palmové Tuky, lískové oříšky (17% v krému), sušené plnotučné Mléko, Kakaové máslo, Laktóza, zvlhčující látky: Sorbitol, invertáza, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, máslový tuk, emulgátor, sójový lecitin, sušené odtučněné Mléko, aroma, regulátor kyselosti, kyselina Citrónová, Sušená syrovátka.
Pralinky plněné marcipánem (40%) a nugátovým krémem (33%), máčené v čokoládě.
Upozornění - Druh přípravku - Doplněk stravy. Jedná se o doplněk stravy, jehož vlastnostmi nejsou léčba nebo prevence onemocnění. Doplňky stravy mají vlastnosti potravin, obsahují zpravidla látky s výživovou hodnotou, vitamíny nebo Minerály v koncentrované formě. Mohou tak příznivě působit na organismus. Nenahrazují běžnou stravu ani léky, pouze je doplňují.
Původní název Mozartkugeln zněl Mozartbonbon. Vynálezce receptury Mozartových koulí si přisuzuje salzburský cukrář Paul Fůrst, který nevlastní na svůj vynález ochrannou známku a proto se na trhu vyskytuje mnoho imitací a je důležité při výběru dbát na značku. Victor Anton Schmidt v roce 1858 získal licenci čokoládový tvůrce. Muž s mnoha nápady a se smyslem pro podnikání si i přes velké nesnáze získal mezinárodní reputaci. Po druhé světové válce se společnost stále více zaměřovala na výrobu čokoládových produktů, pralinek a Mozartových koulí, 1.ledna 2000 byla firma Victor Schmidt převzata společností Manner.
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk
Druh: | mléčná čokoláda |
Kulička zabalená ve zlatém Staniolu s obrázkem Wolfganga Amadea Mozarta.
- Polovina kuličky skrývá marcipán z čerstvých Pistácií, ve druhé je marcipán mandlový.
- Kulička je přelita nejdříve vrstvou mléčné Čokolády, poté vrstvou hořké Čokolády.
18 úžasných kompozicí z marcipánu, jemného nugátu a tmavé Čokolády. Ideální balení jako malý dárek nebo když dostanete opravdu velkou chuť na něco vyjímečného. Alergici pozor! Obsahuje Mandle, lískové oříšky, Mléko, soju.
- Kulička zabalená ve zlatém Staniolu s obrázkem Wolfganga Amadea Mozarta.
- Lískooříškový nugát je obalen dvěma druhy marcipánu.
- Jedna polovina kuličky skrývá marcipán z čerstvých Pistácií, ve druhé je marcipán mandlový.
- Celá kulička je přelita nejdříve vrstvou mléčné Čokolády, poté vrstvou hořké Čokolády.
Fakta:
Název Mozartkugeln cukrovinka dostala na počest W. A. Mozarta po jeho smrti v roce 1791.V roce 1905 získaly Mozartovy koule zlatou medaili na veletrhu v Paříži a postupně si začaly dobývat svět. Dodnes se vyrábějí ve slavné cukrárně Paula Fůrsta v Salzburku tradiční cestou, tedy ručně.
cukr, Kakaová hmota, Mandle, palmové Tuky, lískové oříšky (17% v krému), sušené plnotučné Mléko, Kakaové máslo, Laktóza, zvlhčující látky: Sorbitol, invertáza, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, máslový tuk, emulgátor, sójový lecitin, sušené odtučněné Mléko, aroma, regulátor kyselosti, kyselina Citrónová, Sušená syrovátka.
Pralinky plněné marcipánem (40%) a nugátovým krémem (33%), máčené v čokoládě.
Upozornění - Druh přípravku - Doplněk stravy. Jedná se o doplněk stravy, jehož vlastnostmi nejsou léčba nebo prevence onemocnění. Doplňky stravy mají vlastnosti potravin, obsahují zpravidla látky s výživovou hodnotou, vitamíny nebo Minerály v koncentrované formě. Mohou tak příznivě působit na organismus. Nenahrazují běžnou stravu ani léky, pouze je doplňují.
Původní název Mozartkugeln zněl Mozartbonbon. Vynálezce receptury Mozartových koulí si přisuzuje salzburský cukrář Paul Fůrst, který nevlastní na svůj vynález ochrannou známku a proto se na trhu vyskytuje mnoho imitací a je důležité při výběru dbát na značku. Victor Anton Schmidt v roce 1858 získal licenci čokoládový tvůrce. Muž s mnoha nápady a se smyslem pro podnikání si i přes velké nesnáze získal mezinárodní reputaci. Po druhé světové válce se společnost stále více zaměřovala na výrobu čokoládových produktů, pralinek a Mozartových koulí, 1.ledna 2000 byla firma Victor Schmidt převzata společností Manner.