Balíkovna již od 69 Kč!
Hlavní stránka  >  Dům, bydlení  >  Potravinářské výrobky  >  Přísady na vaření, pečení  >  Želatina  >  Natura Želatina v prášku na vaječnou a salámovou tlačenku 20 g
Nabízíme pouze zboží skladem

Natura Želatina v prášku na vaječnou a salámovou tlačenku 20 g

Novinky
Natura Želatina v prášku na vaječnou a salámovou tlačenku 20 g
Naše cena
21 Kč s DPH 
Měrná cena: 1 050/1kg
Skladem:   více než 20 ks
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 21 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:2500109
EAN:8584002008063
Výrobce:Dr. Oetker
Značka:Natura  (web)
Natura
Popis produktu
Druh:ostatní

Želatina Natura je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a masových aspiků a jiných.

  • jedlá čirá vepřová Želatina
  • v prášku
  • obsah 20 g
Použití

Návod na přípravu Natura Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku:
Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku. Po rozpuštění želatiny přilejeme 500 ml studené vody pro přípravu salámové tlačenky, nebo 250 ml studené. vody pro přípravu vaječné tlačenky. Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se salámem, vejci, zeleninou, cibulí, sýrem apod., vlijeme do formy a necháme vychladnout 1 až 2 hodiny v chladničce.

Vaječná tlačenka:
Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se 100 g měkkého salámu, 4 - 5 ks natvrdo uvařených a pokrájených vajec, 250 g zcezené sterilované zeleniny, případně přidáme tvrdý sýr a cibuli nakrájené na kostičky. Do směsi lze přidat 150 g majonézy s dochucením dle vlastních představ (sůl, koření, ocet). Směs promícháme a vlijeme do formy. Necháme vychladnout v chladničce 1 - 2 hodiny.

Složení

Jedlá Želatina (bílkovina živočišného původu).

Zákaznické recenze
Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k produktu
Diskuze k: Natura Želatina v prášku na vaječnou a salámovou tlačenku 20 g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze
Druh:ostatní

Želatina Natura je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a masových aspiků a jiných.

  • jedlá čirá vepřová Želatina
  • v prášku
  • obsah 20 g
Použití

Návod na přípravu Natura Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku:
Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku. Po rozpuštění želatiny přilejeme 500 ml studené vody pro přípravu salámové tlačenky, nebo 250 ml studené. vody pro přípravu vaječné tlačenky. Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se salámem, vejci, zeleninou, cibulí, sýrem apod., vlijeme do formy a necháme vychladnout 1 až 2 hodiny v chladničce.

Vaječná tlačenka:
Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se 100 g měkkého salámu, 4 - 5 ks natvrdo uvařených a pokrájených vajec, 250 g zcezené sterilované zeleniny, případně přidáme tvrdý sýr a cibuli nakrájené na kostičky. Do směsi lze přidat 150 g majonézy s dochucením dle vlastních představ (sůl, koření, ocet). Směs promícháme a vlijeme do formy. Necháme vychladnout v chladničce 1 - 2 hodiny.

Složení

Jedlá Želatina (bílkovina živočišného původu).

Nebyly nalezeny žádné recenze.


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ