Hlavní stránka  >  Dům, bydlení  >  Potravinářské výrobky  >  Přísady na vaření, pečení  >  Nakládání, konzervace  >  Labeta Želírovací cukr 2:1 500 g
Vyprodáno

Labeta Želírovací cukr 2:1 500 g

-8%

Labeta Želírovací cukr 2:1 500 g
Naše cena
20.5 Kč s DPH 
Ušetříte 1.9 Kč (8%)
Cena před slevou
22.4 Kč s DPH
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 20.50 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:80599
EAN:8594009162446
Výrobce:Labeta, a.s.
Značka:Labeta  (web)
Labeta
Popis produktu

cukr želírovací - nejsnadnější cesta od ovoce k džemu. Dělat správné věci zabere čas. To ale neplatí, když se chystáte dělat džem!

  • Želírovací cukr = jde o směs želírovacího prostředku s cukrem, který pouze přimícháte k ovoci a vaříte.

Existují 3 typy

  • Klasik 1:1 (pro kyselejší ovoce),
  • Extra 2:1 (pro středně sladké ovoce)
  • Super 3:1 (na velmi sladké ovoce).
Použití
  • Očištěného a vypeckovaného ovoce (900-1000 g) rozemeleme nebo prolisujeme.
  • Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce, jako jsou Třešně, višně, Maliny, použijeme pouze 800-900 g ovoce.
  • Do připraveného ovoce vsypeme obsah sáčku a dobře promícháme.
  • Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme 3-5 minut.
  • Dochutíme kyselinou Citronovou, můžeme přidat ještě cukr.
  • Odebereme případnou pěnu a naplníme umyté suché sklenice.
  • Víčkem uzavřené sklenice otočíme na 5 minut dnem vzhůru.

Marmeládu lze připravit také v domácí pekárně.

Skladování
Skladujte v suchu! 

Složení

cukr, želírující látky (Guma guar, xanthan, pektiny, Guma tara, karubin), konzervant: Sorban draselný, antioxidant: Kyselina Sorbová, kyselina: Kyselina Citronová, extrakt z oregána.

Zákaznické recenze
Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k produktu
Diskuze k: Labeta Želírovací cukr 2:1 500 g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze

cukr želírovací - nejsnadnější cesta od ovoce k džemu. Dělat správné věci zabere čas. To ale neplatí, když se chystáte dělat džem!

  • Želírovací cukr = jde o směs želírovacího prostředku s cukrem, který pouze přimícháte k ovoci a vaříte.

Existují 3 typy

  • Klasik 1:1 (pro kyselejší ovoce),
  • Extra 2:1 (pro středně sladké ovoce)
  • Super 3:1 (na velmi sladké ovoce).
Použití
  • Očištěného a vypeckovaného ovoce (900-1000 g) rozemeleme nebo prolisujeme.
  • Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce, jako jsou Třešně, višně, Maliny, použijeme pouze 800-900 g ovoce.
  • Do připraveného ovoce vsypeme obsah sáčku a dobře promícháme.
  • Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme 3-5 minut.
  • Dochutíme kyselinou Citronovou, můžeme přidat ještě cukr.
  • Odebereme případnou pěnu a naplníme umyté suché sklenice.
  • Víčkem uzavřené sklenice otočíme na 5 minut dnem vzhůru.

Marmeládu lze připravit také v domácí pekárně.

Skladování
Skladujte v suchu! 

Složení

cukr, želírující látky (Guma guar, xanthan, pektiny, Guma tara, karubin), konzervant: Sorban draselný, antioxidant: Kyselina Sorbová, kyselina: Kyselina Citronová, extrakt z oregána.

Nebyly nalezeny žádné recenze.


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ