- Svíčky, vonné oleje
- Osvěžovače vzduchu
- Potravinářské výrobky
- Zdravý životní styl
- Domácnost
- Home Decor
- Kuchyňské potřeby
- Papírové ubrousky, utěrky
- Alobal, folie, papír
- Sáčky pytle
- Tašky
- Zátky korkové, PE
- Demižony
- Špejle, párátka
- Prkénka na krájení
- Podložka pod hrnec
- Sklenky, panáky rozlišovače
- Plecháčky
- Hrnky
- Karafy
- Lahve
- Lžičky
- Filtry do kávovarů
- Mašlovačky
- Škrabky
- Obracečky
- Vařečky
- Otvíráky
- Naběračky
- Podnosy a tácy
- Podtácky
- Misky
- Dózy na potraviny
- Zavařovací víčka
- Termoláhve
- Placatka
- Gadgets - udělátko
- Nálepky na kořenky
- Lapače nečistot, hadičky
- Plastové, jednorázové nádobí
- Bytový textil
- Potřeby pro domácnost
- Teploměry, technická měřidla
- Hodiny a budíky
- Galanterie
- Bytové dekorace
- Cedulky informační
- Dekorace
- Elektro
- Zdraví
Fino grilovací tácky, síla 60 µ, rozměry 35 × 23 cm, balení 4 ks
Kód: | 98385 |
EAN: | 5201314971603 |
Výrobce: | Gr.Sarantis s.a. Francie |
Značka: | Fino (web) |
Silné hliníkové tácky s perforací pro pečení a dušení na grilu. Přes perforované a tvarované dno lze dobře propéci pokrmy, kdy odkapávající šťáva zůstává v nádobě a nepřetéká do plamenů či uhlí grilů. Balení obsahuje 4 kusy.
- Silné tácky s perforací
- Pro pečení a dušení na grilu.
- Přes perforované a tvarované dno lze dobře propéci pokrmy,
- odkapávající šťáva zůstává v nádobě a nepřetéká do plamenů či uhlí grilů.
- Balení obsahuje 4 kusy.
Při každém grilování by neměli chybět ALU grilovací misky. Podle tvaru Vašeho zahradního grilu použijete hliníkové grilovací tácky
Správné grilování steaků
- Maso před grilováním nemyjeme, ztrácí nejen na chuti, ale také barvu.
- Pečivě je zbavíme šach, ale ne všeho tuku — ten je totiž nositelem chuti.
- Maso vyndáme z lednice a necháme je přijmout pokojovou teplotu pod papírovým ubrouskem nebo textilní utěrkou.
- Nikdy maso nenecháváme do poslední chvíle v lednici. Kdybychom je pak vložili na gril, vznikne teplotní šok, maso ztuhne a už nepovolí — po grilování bude houževnaté.
- Maso nakrájíme na plátky vysoké maximálně 2,5 až 3 cm, aby se kvalitně ugrilovalo.
- Nesolíme je, ani nepepříme. Sůl při teplotách nad 70 ?C narušuje svalové vlákno a z masa vytéká jeho přirozená šťáva. To je jeden z důvodů, proč je pak steak suchý a tvrdý.
- Kousky pepře zase při grilování zčernají a zhořknou a výrazně ovlivňují chuť grilovaného masa.
- Maso nenaklepáváme, mohli bychom narušit jeho svalová vlákna a mohlo by být suché a houževnaté.
Gril rozpálíme na 180 až 200 °C podle síly grilovaného masa.
- Silnější steaky grilujeme delší dobu.
- Maso grilujeme nasucho, nejlépe na žebrované části.
- Položíme je na gril a necháme z každé strany péct 5 až 6 minut, neobracíme je ani nepřikrýváme.
Po ugrilování maso položíme na dřevěné prkénko a necháme 3 až 4 minuty odpočnout.
- Během této doby se vlhkost rovnoměrně rozprostře ze středu steaku k okrajům, při krájení z něj pak nevytéká šťáva a maso zůstane šťavnaté.
- Poté maso z obou stran osolíme a opepříme, položíme na ně kousek másla nebo je zakápneme olejem.
Od roku 2003 je FINO spolehlivý přítel pro všechny Vaše práce v domácnosti, takže je Váš život jednodušší a pohodlnější. Výrobky FINO, které zahrnují široké spektrum produktů od balení potravin přes pytle na odpadky po pomůcky k čištění, se staly nedílnou součástí Vašich každodenních povinností v domácnosti. FINO se stará o Vaše každodenní potřeby již více než 10 let, s tím, že se zavázalo k výzkumu a inovacím s cílem nabízet kvalitní a spolehlivé výrobky
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk
Silné hliníkové tácky s perforací pro pečení a dušení na grilu. Přes perforované a tvarované dno lze dobře propéci pokrmy, kdy odkapávající šťáva zůstává v nádobě a nepřetéká do plamenů či uhlí grilů. Balení obsahuje 4 kusy.
- Silné tácky s perforací
- Pro pečení a dušení na grilu.
- Přes perforované a tvarované dno lze dobře propéci pokrmy,
- odkapávající šťáva zůstává v nádobě a nepřetéká do plamenů či uhlí grilů.
- Balení obsahuje 4 kusy.
Při každém grilování by neměli chybět ALU grilovací misky. Podle tvaru Vašeho zahradního grilu použijete hliníkové grilovací tácky
Správné grilování steaků
- Maso před grilováním nemyjeme, ztrácí nejen na chuti, ale také barvu.
- Pečivě je zbavíme šach, ale ne všeho tuku — ten je totiž nositelem chuti.
- Maso vyndáme z lednice a necháme je přijmout pokojovou teplotu pod papírovým ubrouskem nebo textilní utěrkou.
- Nikdy maso nenecháváme do poslední chvíle v lednici. Kdybychom je pak vložili na gril, vznikne teplotní šok, maso ztuhne a už nepovolí — po grilování bude houževnaté.
- Maso nakrájíme na plátky vysoké maximálně 2,5 až 3 cm, aby se kvalitně ugrilovalo.
- Nesolíme je, ani nepepříme. Sůl při teplotách nad 70 ?C narušuje svalové vlákno a z masa vytéká jeho přirozená šťáva. To je jeden z důvodů, proč je pak steak suchý a tvrdý.
- Kousky pepře zase při grilování zčernají a zhořknou a výrazně ovlivňují chuť grilovaného masa.
- Maso nenaklepáváme, mohli bychom narušit jeho svalová vlákna a mohlo by být suché a houževnaté.
Gril rozpálíme na 180 až 200 °C podle síly grilovaného masa.
- Silnější steaky grilujeme delší dobu.
- Maso grilujeme nasucho, nejlépe na žebrované části.
- Položíme je na gril a necháme z každé strany péct 5 až 6 minut, neobracíme je ani nepřikrýváme.
Po ugrilování maso položíme na dřevěné prkénko a necháme 3 až 4 minuty odpočnout.
- Během této doby se vlhkost rovnoměrně rozprostře ze středu steaku k okrajům, při krájení z něj pak nevytéká šťáva a maso zůstane šťavnaté.
- Poté maso z obou stran osolíme a opepříme, položíme na ně kousek másla nebo je zakápneme olejem.
Od roku 2003 je FINO spolehlivý přítel pro všechny Vaše práce v domácnosti, takže je Váš život jednodušší a pohodlnější. Výrobky FINO, které zahrnují široké spektrum produktů od balení potravin přes pytle na odpadky po pomůcky k čištění, se staly nedílnou součástí Vašich každodenních povinností v domácnosti. FINO se stará o Vaše každodenní potřeby již více než 10 let, s tím, že se zavázalo k výzkumu a inovacím s cílem nabízet kvalitní a spolehlivé výrobky