Dr. Oetker Super želírovací cukr na přípravu ovocných džemů a marmelád 3:1 500 g
Kód: | 79896 |
EAN: | 8595072607087 |
Výrobce: | Dr. Oetker |
Značka: | Dr. Oetker (web) |
![]() |
Želírovací cukr - cukr s přísadami 3:1 1500 g ovoce a 500 g Cukru. Při přípravě džemů se želírovacím cukrem nepotřebujete přidávat již nic jiného než ovoce. Želírovací cukr super 3:1 pro přípravu marmelád, džemů a želé zachovává výraznou chuť ovoce a je vhodný pro všechny, kteří chtějí šetřit kalorie.
Jedno balení vystačí na 1 500 g ovoce a vaří se pouze 5 minut.Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů s velmi sladkým nebo velmi zralým ovocem. Se Želírovacím cukrem Super 3:1 bude Váš hotový džem obsahovat 75% ovoce.
Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. Odvážíme 1500 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přidáme Super Želírovací cukr a dobře promícháme. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
Tip:
na talířek kápneme 1-2 lžičky horkého džemu. Pokud je džem po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker.
Cukr, želírující látka 1,2 % (pektiny), prostředek snižující pěnivost (regulátor kyselosti), kyselina Citrónová, konzervant (Kyselina Sorbová), Palmový olej. Může obsahovat stopy Mléka, vajec, pšeničné a lupinové mouky.
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk
Želírovací cukr - cukr s přísadami 3:1 1500 g ovoce a 500 g Cukru. Při přípravě džemů se želírovacím cukrem nepotřebujete přidávat již nic jiného než ovoce. Želírovací cukr super 3:1 pro přípravu marmelád, džemů a želé zachovává výraznou chuť ovoce a je vhodný pro všechny, kteří chtějí šetřit kalorie.
Jedno balení vystačí na 1 500 g ovoce a vaří se pouze 5 minut.Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů s velmi sladkým nebo velmi zralým ovocem. Se Želírovacím cukrem Super 3:1 bude Váš hotový džem obsahovat 75% ovoce.
Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. Odvážíme 1500 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přidáme Super Želírovací cukr a dobře promícháme. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
Tip:
na talířek kápneme 1-2 lžičky horkého džemu. Pokud je džem po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker.
Cukr, želírující látka 1,2 % (pektiny), prostředek snižující pěnivost (regulátor kyselosti), kyselina Citrónová, konzervant (Kyselina Sorbová), Palmový olej. Může obsahovat stopy Mléka, vajec, pšeničné a lupinové mouky.