Dr. Oetker Extra želírovací cukr na přípravu ovocných džemů a marmelád 2:1 500 g
Kód: | 80600 |
EAN: | 8595072600415 |
Výrobce: | Dr. Oetker |
Značka: | Dr. Oetker (web) |
![]() |
Želírovací cukr - cukr s přísadami 2:1 1000 g ovoce + 500 g Extra želírovacího Cukru = lahodný džem se 67% ovoce. Při přípravě džemů se želírovacím cukrem nepotřebujete přidávat již nic jiného než ovoce. Želírovací cukr Extra 2:1 pro přípravu marmelád, džemů a želé podporuje přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu. Jedno balení vystačí na 1 000 g ovoce nebo 1 l ovocné šťávy a vaří se pouze 5 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem.
Se Želírovacím cukrem Extra 2:1 bude Váš hotový džem obsahovat 67% ovoce.
Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přidáme Extra Želírovací cukr a dobře promícháme. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
Tip:
na talířek kápneme 1-2 lžičky horkého džemu. Pokud je džem po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker.
cukr, želírující látka 1,1% (pektiny), prostředek snižující pěnivost (regulátor kyselosti), kyselina Citrónová, Palmový olej, konzervant (Kyselina Sorbová). Může obsahovat stopy Mléka, vajec, pšeničné a lupinové mouky.
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk
Želírovací cukr - cukr s přísadami 2:1 1000 g ovoce + 500 g Extra želírovacího Cukru = lahodný džem se 67% ovoce. Při přípravě džemů se želírovacím cukrem nepotřebujete přidávat již nic jiného než ovoce. Želírovací cukr Extra 2:1 pro přípravu marmelád, džemů a želé podporuje přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu. Jedno balení vystačí na 1 000 g ovoce nebo 1 l ovocné šťávy a vaří se pouze 5 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem.
Se Želírovacím cukrem Extra 2:1 bude Váš hotový džem obsahovat 67% ovoce.
Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přidáme Extra Želírovací cukr a dobře promícháme. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
Tip:
na talířek kápneme 1-2 lžičky horkého džemu. Pokud je džem po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker.
cukr, želírující látka 1,1% (pektiny), prostředek snižující pěnivost (regulátor kyselosti), kyselina Citrónová, Palmový olej, konzervant (Kyselina Sorbová). Může obsahovat stopy Mléka, vajec, pšeničné a lupinové mouky.