Allnature Nutty Ghí + arašídy + kakao + med, zdravá alternativa známé čokoládové pomazánky 220 ml
pomazánka s plnou nugátovou chutí neobsahuje žádný palmový olej, cukr ani lepek a je bez laktózy
Kód: | 1805627 |
EAN: | 8594182009668 |
Výrobce: | SonnenMacht, Autenhausen, Německo |
Značka: | allnature (web) |
Typ produktu: | Přírodní produkt |
Druh: | mléčná čokoláda |
Vyzkoušejte zdravější alternativu oblíbené pomazánky a objevte čistou chuť arašídů, medu a Kakaa! Ve složení Nutty Ghí naleznete pouze Arašídové máslo, med, kakao, Ghí a vanilku. Nic víc. Pomazánka s plnou nugátovou chutí neobsahuje žádný Palmový olej, cukr ani lepek a je bez Laktózy. Nutty Ghí můžete použít pro dochucení ovesné kaše, na palačinky, při přípravě dezertů nebo jen tak, když vás honí mlsná. Skvělá pomazánka s Arašídy a Kakaem, navíc slazená Medem. Chutnat bude samotná, ale i na lívancích, Jogurtech a kaších. Ghí je Přepuštěné máslo (někdy nesprávně přečištěné máslo) je bezvodý tuk získaný z másla. Jedná se o tradiční úpravu másla, kterou používala i česká autorka kuchařek M. D. Rettigová (u ní přepouštěné máslo). Známou formou přepuštěného másla je tradiční jihoasijská forma Ghí, vyráběna z buvolího či kravského Mléka.
- zdravější alternativa oblíbené pomazánky
- neobsahuje žádný Palmový olej
- balení 220 ml
Připravuje se pomalým přepouštěním (rozehříváním v nádobě ve vroucí vodní lázni) másla, kdy se z něj odstraňuje voda a ostatní příměsi, až zbude čirý tuk žluté barvy, který má vyšší bod přepalování (200–250 °C) než původní máslo (150–180 °C). Používá se na smažení nebo pečení, kde je kromě nižšího rizika přepalování výhodou i jeho slabě nasládlá, jemně oříšková chuť a vůně. Trvanlivost správně připraveného produktu uchovávaného v uzavřených nádobách na chladném a suchém místě je v řádu měsíců.
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk
Typ produktu: | Přírodní produkt |
Druh: | mléčná čokoláda |
Vyzkoušejte zdravější alternativu oblíbené pomazánky a objevte čistou chuť arašídů, medu a Kakaa! Ve složení Nutty Ghí naleznete pouze Arašídové máslo, med, kakao, Ghí a vanilku. Nic víc. Pomazánka s plnou nugátovou chutí neobsahuje žádný Palmový olej, cukr ani lepek a je bez Laktózy. Nutty Ghí můžete použít pro dochucení ovesné kaše, na palačinky, při přípravě dezertů nebo jen tak, když vás honí mlsná. Skvělá pomazánka s Arašídy a Kakaem, navíc slazená Medem. Chutnat bude samotná, ale i na lívancích, Jogurtech a kaších. Ghí je Přepuštěné máslo (někdy nesprávně přečištěné máslo) je bezvodý tuk získaný z másla. Jedná se o tradiční úpravu másla, kterou používala i česká autorka kuchařek M. D. Rettigová (u ní přepouštěné máslo). Známou formou přepuštěného másla je tradiční jihoasijská forma Ghí, vyráběna z buvolího či kravského Mléka.
- zdravější alternativa oblíbené pomazánky
- neobsahuje žádný Palmový olej
- balení 220 ml
Připravuje se pomalým přepouštěním (rozehříváním v nádobě ve vroucí vodní lázni) másla, kdy se z něj odstraňuje voda a ostatní příměsi, až zbude čirý tuk žluté barvy, který má vyšší bod přepalování (200–250 °C) než původní máslo (150–180 °C). Používá se na smažení nebo pečení, kde je kromě nižšího rizika přepalování výhodou i jeho slabě nasládlá, jemně oříšková chuť a vůně. Trvanlivost správně připraveného produktu uchovávaného v uzavřených nádobách na chladném a suchém místě je v řádu měsíců.