Allnature Kešu jádra 100 g
výjimečná chuť a máslová konzistence pro každý den
Kód: | 102085 |
EAN: | 8594182003260 |
Výrobce: | SonnenMacht, Autenhausen, Německo |
Značka: | allnature (web) |
![]() |
Typ produktu: | Přírodní produkt |
Ledvinovník západní vysoký až 12 metrů plodí ořechy jménem Kešu. Kešu ořechy dodávají organismu řadu vitamínů (A, B či E), minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin. Představují také významný přírodní zdroj Hořčíku. Kešu ořechy mají jedinečnou máslovou chuť, a proto jsou velmi oblíbené i v kuchyni. Jednoduše z nich připravíte lahodnou Kešu omáčku nebo pomazánku. Stejně tak je oceníte při přípravě raw cukroví či sladkých dezertů.
- důležitý zdroj antioxidantů.
- pomáhají zpomalit proces stárnutí
Pistácie, sůl do 3%
Energetická hodnota | 2352 kJ/562 kcal |
Tuky | 45,3 g |
Z toho nasycené Mastné kyseliny | 5,6 g |
Sacharidy | 27,5 g |
Z toho Cukry | 7,8 g |
Bílkoviny | 20,3 g |
Sůl | 1,4 g |
Skladování
Skladujte v suchu a chladu v těsně uzavřeném obalu.
Může obsahovat stopy jiných ořechových plodů a skořápek, sezam a SO2
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk
Typ produktu: | Přírodní produkt |
Ledvinovník západní vysoký až 12 metrů plodí ořechy jménem Kešu. Kešu ořechy dodávají organismu řadu vitamínů (A, B či E), minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin. Představují také významný přírodní zdroj Hořčíku. Kešu ořechy mají jedinečnou máslovou chuť, a proto jsou velmi oblíbené i v kuchyni. Jednoduše z nich připravíte lahodnou Kešu omáčku nebo pomazánku. Stejně tak je oceníte při přípravě raw cukroví či sladkých dezertů.
- důležitý zdroj antioxidantů.
- pomáhají zpomalit proces stárnutí
Pistácie, sůl do 3%
Energetická hodnota | 2352 kJ/562 kcal |
Tuky | 45,3 g |
Z toho nasycené Mastné kyseliny | 5,6 g |
Sacharidy | 27,5 g |
Z toho Cukry | 7,8 g |
Bílkoviny | 20,3 g |
Sůl | 1,4 g |
Skladování
Skladujte v suchu a chladu v těsně uzavřeném obalu.
Může obsahovat stopy jiných ořechových plodů a skořápek, sezam a SO2