Allnature Himalájská sůl černá obsahuje vysoký obsah železa a dalších minerálních látek 500 g
Kód: | 2002774 |
EAN: | 8594182006827 |
Výrobce: | SonnenMacht, Autenhausen, Německo |
Značka: | allnature (web) |
![]() |




Typ produktu: | Přírodní produkt |
Himálajská sůl černá je speciální druh vulkanické nerafinované soli s velmi specifickou a výrazně siřičitou vůní, která připomíná vejce. Využijete ji hlavně v indické kuchyni, ale i jako přísadu do různých salátů. Himálajské černé soli se v její domovině Indii a Pákistánu říká sanchal nebo kala namak a ve skutečnosti není černá, ale spíš sytě růžová, cihlově červená nebo šedá, což způsobuje především vysoký obsah Železa a jiných minerálních látek. Černá sůl se těží hlavně v sopečných oblastech Pákistánu a Indie, není bělená ani rafinovaná, takže si zachovává maximální množství cenných stopových prvků.
- bez černé soli se neobejdete v indické kuchyni
- přidává se do čatní, pickles, kořenící směsi chaat masala, různých salátů a do mnoha dalších vynikajících pokrmů
- má údajně chladivé účinky, tak se s její pomocí dochucují i osvěžující letní nápoje, z nichž je nejznámější asi kmínem ovoněný Jal Jeera, nebo se černá sůl může přidat i na plátek banánu či Jablka
- obsah 500 g
Využijete ji nejen v indické kuchyni, ale také jako přísadu do salátů.
Himálajská sůl černá je speciální druh nerafinované vulkanické soli se specifickou a velmi výraznou siřičitou vůní, která připomíná vajíčka.
Jedlá himalájská vulkanická sůl NaCl 98 %.
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, skořápkových plodů a oxidu siřičitého.
Země původu Pákistán.
Přípravek Allnature Himalájská sůl černá 500g je registrovaný jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk
Typ produktu: | Přírodní produkt |
Himálajská sůl černá je speciální druh vulkanické nerafinované soli s velmi specifickou a výrazně siřičitou vůní, která připomíná vejce. Využijete ji hlavně v indické kuchyni, ale i jako přísadu do různých salátů. Himálajské černé soli se v její domovině Indii a Pákistánu říká sanchal nebo kala namak a ve skutečnosti není černá, ale spíš sytě růžová, cihlově červená nebo šedá, což způsobuje především vysoký obsah Železa a jiných minerálních látek. Černá sůl se těží hlavně v sopečných oblastech Pákistánu a Indie, není bělená ani rafinovaná, takže si zachovává maximální množství cenných stopových prvků.
- bez černé soli se neobejdete v indické kuchyni
- přidává se do čatní, pickles, kořenící směsi chaat masala, různých salátů a do mnoha dalších vynikajících pokrmů
- má údajně chladivé účinky, tak se s její pomocí dochucují i osvěžující letní nápoje, z nichž je nejznámější asi kmínem ovoněný Jal Jeera, nebo se černá sůl může přidat i na plátek banánu či Jablka
- obsah 500 g
Využijete ji nejen v indické kuchyni, ale také jako přísadu do salátů.
Himálajská sůl černá je speciální druh nerafinované vulkanické soli se specifickou a velmi výraznou siřičitou vůní, která připomíná vajíčka.
Jedlá himalájská vulkanická sůl NaCl 98 %.
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, skořápkových plodů a oxidu siřičitého.
Země původu Pákistán.
Přípravek Allnature Himalájská sůl černá 500g je registrovaný jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.




