Allnature Bulgur 500 g
drcená pšenice
Kód: | 1800879 |
EAN: | 8594182008760 |
Výrobce: | SonnenMacht, Autenhausen, Německo |
Značka: | allnature (web) |
Typ produktu: | Přírodní produkt |
Bulgur vyniká vysokým obsahem vlákniny a zároveň minimálním množstvím tuku. Je zdrojem vitamínů A, E a K, bílkovin a minerálních látek v podobě Hořčíku, Železa či Fosforu. Bulgur Allnature patří mezi málo známé obiloviny. Bulgur má přitom jedinečné nutriční hodnoty, a tak je velká škoda, že jej mnoho lidí stále podceňuje. Bulgur jsou přitom namočená zrna tvrdých odrůd Pšenice. Bulgur je dobře stravitelnou obilovinou, která nenadýmá. Bulgur se navíc snadno a rychle připravuje. Nasypte jej v poměru 1:3 do horké vody a nechte přibližně hodinu bobtnat. Stejně tak jej ale můžete přibližně 10 až 15 minut povařit. Bulgur je vhodný jako příloha k masu nebo jej můžete připravit obdobně jako zeleninové rizoto.
- vysoký obsah vlákniny
- minimální množství tuku
- je zdrojem vitamínů
- balení 500 g
Bulgur propláchněte a nasypte do hrnce. Zalijte vodou v poměru cca 1:2 ( na jeden hrnek bulguru připadají zhruba 2 hrnky vody). Vařte cca 12-15 minut. Po uvaření slijte přebytečnou vodu a nechte bulgur v zakrytém hrnci asi ještě pět minut odpočívat.
Loupaná předvařená Pšenice.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů, Sezamu a skořápkových plodů.
Skladujte v suchu a chladu.
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk
Typ produktu: | Přírodní produkt |
Bulgur vyniká vysokým obsahem vlákniny a zároveň minimálním množstvím tuku. Je zdrojem vitamínů A, E a K, bílkovin a minerálních látek v podobě Hořčíku, Železa či Fosforu. Bulgur Allnature patří mezi málo známé obiloviny. Bulgur má přitom jedinečné nutriční hodnoty, a tak je velká škoda, že jej mnoho lidí stále podceňuje. Bulgur jsou přitom namočená zrna tvrdých odrůd Pšenice. Bulgur je dobře stravitelnou obilovinou, která nenadýmá. Bulgur se navíc snadno a rychle připravuje. Nasypte jej v poměru 1:3 do horké vody a nechte přibližně hodinu bobtnat. Stejně tak jej ale můžete přibližně 10 až 15 minut povařit. Bulgur je vhodný jako příloha k masu nebo jej můžete připravit obdobně jako zeleninové rizoto.
- vysoký obsah vlákniny
- minimální množství tuku
- je zdrojem vitamínů
- balení 500 g
Bulgur propláchněte a nasypte do hrnce. Zalijte vodou v poměru cca 1:2 ( na jeden hrnek bulguru připadají zhruba 2 hrnky vody). Vařte cca 12-15 minut. Po uvaření slijte přebytečnou vodu a nechte bulgur v zakrytém hrnci asi ještě pět minut odpočívat.
Loupaná předvařená Pšenice.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů, Sezamu a skořápkových plodů.
Skladujte v suchu a chladu.